Boekenleggers met affirmatie-teksten

Als mens zijn we in verandering, altijd. We hebben allemaal levensprocessen te doorleven. Wanneer je bewust bent van jouw processen, en van de emoties, gevoelens en gedachten die daarmee gepaard gaan, kun jij gerichte en bewuste keuzes maken die helpend zijn voor jouw proces.
Want hoe jij in jouw leven staat en hoe jij over jezelf, jouw leven en ook jouw levensprocessen denkt, beïnvloedt in grote mate jouw hele ‘ZIJN’.

Wanneer je krachtig, gezond en energiek in je leven wenst te staan, zullen positieve gedachten hier helpend in zijn. Affirmaties kunnen je helpen uit de cirkel van negatieve (denk)patronen te stappen.
Meer informatie over affirmaties kun je vinden onder Betekenis van de mala.

 

De boekenleggers

Ontwikkeling gaat vaak gepaard met het lezen van literatuur die je meer informatie en inzicht geeft over het proces waarin je je bevindt of over thema’s waar je interesse op dat moment naar uit gaan.

Om je te blijven herinneren aan jouw eigen veranderingsproces en om het creëren van positieve gedachten te blijven stimuleren heeft WIT een boekenlegger ontwikkeld met affirmatie-tekst.

De boekenleggers van WIT zijn handgemaakt van een zeer stevig mat-gelamineerd papier. De voorzijde is zachtgroen van kleur en heeft een perkamenten afwerking waarop de affirmatie-tekst is gedrukt. De achterzijde is donkerder groen van kleur waarop het WIT-logo is gedrukt.

De boekenlegger is te combineren met een edelstenen engeltje of (edelstenen) bedel die voor dat moment passend voor jou is. Naar wens kan de boekenlegger ook bedrukt worden met een eigen persoonlijke affirmatie-tekst.
 

Boekenlegger (excl. bedel): 4,95 euro

Enkele voorbeelden van positieve affirmaties die WIT op haar boekenleggers drukt:

Ik leef mijn eigen weg

Ik leef in aandacht

Ik adem, ik ben vrij

Ik luister naar mijn hart

Ik verwonder

Ik leef in het nu

Ik ben perfect zoals ik ben

 
 

Bestellen

Heb je interesse in een boekenlegger van WIT? Ze zijn te bestellen door WIT een appje, belletje of emailtje te geven (zie hiervoor de contactinformatie van WIT).

Geef bij je bestelling je volgende wensen aan:

      • De affirmatie-tekst (of andere tekst) die je op de boekenlegger gedrukt wilt hebben.
      • Of je een bedeltje wenst: een edelstenen engeltje (zie hiervoor de informatie over de edelstenen engeltjes van WIT), een bedel (bijvoorbeeld een lotusbloem, ohm-teken, engeltje, yinyang-teken, mandala, veer) of een edelstenen bedel.
      • Of je de boekenlegger wilt ophalen of wilt laten verzenden (extra kosten verzenden: zie actuele en brievenbus-postpakkettarieven, vanaf 1,00 euro).