Access Bars ®

Wist jij:

· Dat er 32 punten op je hoofd zijn?
· Die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?
· Dat deze punten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen bevatten die je in alle levens hebt opgeslagen?

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Bij WIT heb je zelf een keuze hoe je de Access Bars®-behandeling wenst te ontvangen: volledig ontspannen en in stilte óf in combinatie met counseling.
Met behulp van counseling wordt er ingezoomd op jouw sensaties en ervaringen die in het moment mogen ontstaan. Dit kan helpend zijn inzichten te verkrijgen en daarmee beperkende ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen los te laten.

 

Extra ondersteuning

Soms gaat het loslaten van beperkingen tijdens een Access Bars®-behandeling als ‘vanzelf’, soms is het wat moeilijker.
WIT biedt je graag (door middel van psycho-energetische therapie of coaching & counseling) ondersteuning om die veranderingen die nodig zijn in je leven vorm te geven, zodat je meer geluk en harmonie mag gaan ervaren.