Reiki

Reiki is een vorm van heling die bij ons in de westerse wereld steeds meer wordt toegepast. Maar wat is Reiki nu precies?

Reiki is een oude Japanse geneeskunst en werd als natuurlijke geneeswijze ontdekt rond 1900.
Reiki is de universele levensenergie van liefde, kracht en wijsheid. Het is een energie die met handoplegging doorgegeven wordt en waarmee we op lichamelijk, mentaal en zielsniveau geheeld kunnen worden.

 

Wat heeft een Reiki-behandeling jou te bieden?

Reiki kan bijvoorbeeld worden toegepast bij:

· Wisselende emotionele stemmingen
· Spanning en stress
· Vermoeidheid
· Energieblokkades
· Langdurige en vage (pijn)klachten
· Palliatieve en terminale zorg

Met het toepassen van Reiki worden de energiekanalen in het lichaam geopend. Doordat de levensenergie opnieuw ruimte krijgt te stromen worden de blokkades in het energiesysteem opgelost.

Met het oplossen van de blokkades, wordt het lichaam letterlijk ontgift. Organen in het lichaam worden vrijgemaakt van mentale, emotionele of toxische belastingen. Overbelastingen, ontstekingen en/of pijnklachten zullen hierdoor verminderen of verdwijnen.

Het regelmatig ontvangen van een Reiki-behandeling zal jou helpen oude (onverwerkte) emoties en oude patronen los te laten. Hierdoor zul je gaan ervaren dat je meer open wordt. Je durft meer toe te laten en het helpt je om minder verkrampt in het leven te staan en je eigen weg te gaan.

Doordat met het toepassen van Reiki spanning wordt losgelaten en genezende nieuwe levensenergie wordt aangevoerd, kun je je na een Reiki-behandeling zowel ontspannen als energieker voelen.

 

Extra ondersteuning

Soms gaat het loslaten van oude ‘lasten’ gemakkelijk, soms is het wat moeilijker.
WIT biedt je graag (door middel van psycho-energetische therapie of coaching & counseling) ondersteuning om die veranderingen die nodig zijn in je leven vorm te geven, zodat je meer geluk en harmonie mag gaan ervaren.