Kennismaking en Intake

WIT vindt het belangrijk dat jij met jouw hulpvraag op de juiste plek en bij de juiste persoon terecht komt. Daarom biedt WIT jou , voorafgaand aan het intakegesprek, de mogelijkheid voor een eerste kennismakingsgesprek.

 

Kennismaking

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we geheel vrijblijvend  al jouw vragen. We onderzoeken of WIT van betekenis kan zijn voor jou en aansluiting kan vinden bij jouw hulpvraag, klachten en wensen.

WIT vindt het erg belangrijk dat jij een klik met de therapeut voelt. In dit eerste gesprek biedt WIT jou de ruimte om dit te onderzoeken. Alleen op basis van veiligheid en vertrouwen is het mogelijk tot inzicht en ontwikkeling te komen.

 

Intake

WIT biedt jou graag een passend persoonlijk consult. Na een eerste kennismakingsgesprek, bespreken we in het intakegesprek daarom meer uitgebreid jouw hulpvraag, klachten en wensen. We onderzoeken wat nodig is om jou vrij te maken van ‘lasten’, om je terug in jouw eigen energie en in jouw kracht te zetten.

Afhankelijk van wat nodig is worden afspraken gemaakt over een eerste consult, waarin  behandeling gaat plaatsvinden: Reiki, Access Bars ®, Psycho-Energetische Therapie, Coaching & Counseling of een combinatie hiervan worden dan toegepast.

Het intakegesprek wordt afgesloten met een energetische behandeling, om de vrijgekomen energie af te voeren en los te laten.