Mala’s

Bij het woord ‘mala’ zal bij een groot aantal mensen niet meteen een lampje gaan branden. In de westerse maatschappij waarin wij leven wordt de mala-ketting of -armband vooral gedragen als sieraad, echter heeft de mala ook een betekenis.

Het gebruik van een mala kan van betekenis zijn wanneer je jouw focus wilt leggen op jouw mentaal welbevinden. Met het gebruiken van een mala wordt jouw energetisch systeem met positieve energie aangevuld. Blokkades kunnen hierdoor afnemen en er kan weer doorstroming van energie plaats vinden.

Bekijk de subkopjes voor meer informatie over de mala. Er wordt uitgelegd wat een mala is, waarvoor en hoe hij wordt gebruikt, welke eigenschappen de verschillende kralen van de mala hebben en welke werking zij hebben op ons energetisch systeem. Tevens is een deel van de collectie unieke Handgemaakte Mala’s van WIT te bekijken .
 

Bestellen

Heb je interesse in één van de Handgemaakte Mala’s van WIT of wil je een mala op maat (afgestemd op jouw persoonlijke wensen) laten maken, neem dan contact met WIT op door middel van een appje, belletje of emailtje (zie hiervoor de contactinformatie van WIT).