Consulten

WIT biedt jou persoonlijke consulten aan.

In een persoonlijk (kennismakings)gesprek onderzoeken we samen wat er nodig is om jou terug in je kracht te zetten en tot ontwikkeling te laten komen. Afhankelijk van jouw hulpvraag of klachten, wordt Reiki, Access Bars ®, Psycho-Energetische Therapie, Coaching & Counseling of een combinatie hiervan toegepast.
 

Ik begeleid jou graag in jouw eigen proces; bij het (her)vinden van jouw ‘zelf’ en het komen tot groei en ontwikkeling, zodat je gezonder, energieker en krachtiger in het leven komt te staan.

Naast de persoonlijke begeleiding die WIT jou in haar consulten biedt, zul je zelf ook bereid moeten zijn met je ontwikkeling aan de slag te gaan. Waar passend is geeft WIT opdrachten mee om zelf thuis toe te passen. Het zijn handvatten die jou kunnen helpen verder tot groei en ontwikkeling te komen.
 

Geen vervanging van reguliere geneeskunde

WIT stelt geen diagnose. De begeleiding en/of behandeling die WIT jou biedt zijn nooit ter vervanging van een behandeling of advies die je verkrijgt vanuit de reguliere geneeskunde. De consulten van WIT bieden wel aanvulling op de reguliere geneeskunde.

Waar nodig zal WIT jou doorverwijzen naar jouw huisarts of behandelend arts, indien het vermoeden bestaat van medische noodzaak.