Edelstenen Engeltjes

De Edelstenen Engeltjes van WIT zijn met de hand gemaakt. Doordat ze edelstenen bevatten, kunnen ze je ondersteuning bieden bij levensprocessen, passend bij een thema in het moment.

Ook kunnen ze gebruikt worden je helpen herinneren aan een dierbaar persoon en zijn ze een mooi gebaar als geschenk voor de ander; bijvoorbeeld als bedankje, om een hart onder de riem te steken, of om mee te geven op de reis ‘naar de overkant’.
 

De engeltjes

Engeltje nr. 1:    3,75 euro

Engeltje nr. 2:     4,00 euro

Engeltje nr. 3:    5,00 euro

Engeltje nr. 1 in glazen flesje:    5,10 euro

Engeltje nr. 2 in glazen flesje:    5,35 euro

A.  Engeltje met telefoonkoord  /sleutelhanger
B. Engeltje met telefoonplug

C.  Engeltje met lint

De engeltjes zijn onder andere verkrijgbaar met de volgende edelstenen:
Amethist, Aventurijn, Bergkristal, Citrien, Howliet, Jaspis Breccie, Oceaan Jaspis, Jaspis Picasso, Labradoriet, Lapis Lazuli, Lava (zwart), Maansteen, Goud Obsidiaan, Sneeuwvlok Obsidiaan, Rookkwarts, Rozenkwarts, Tijgeroog,  Unakiet, Versteend Hout, Zonnesteen.

Edelstenen hebben ieder hun eigen werking en bevatten ieder hun eigen eigenschappen. Meer informatie hierover kun je lezen op het site-gedeelte   Eigenschappen van de mala-kralen.
 

Bestellen

Heb je interesse in een edelstenen engeltje? Ze zijn te bestellen door WIT een appje, belletje of emailtje te geven (zie hiervoor de contactinformatie  van WIT).

Geef bij je bestelling je volgende wensen aan:

   • Welk nummer engeltje
   • Soort kralen: zilver, brons, combinatie zilver/brons, combinatie zilver/rosé
   • Soort edelsteen
   • Of je het engeltje met een telefoonkoord (A), telefoonplug (B) of lint (C) wilt ontvangen. Het koord is zwart, de telefoonplug is kleurloos en het lint is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, groen of zalm-roze.
   • Of je het engeltje wilt ophalen of wilt laten verzenden (extra kosten verzenden: zie actuele en brievenbus-postpakkettarieven, vanaf 1,00 euro).